Recreantencompetitie Doordeweeks 's avonds

Naast de bondscompetitie (landelijke en afdeling) is er in Noord-Limburg een doordeweekse competitie opgezet waar spelers op alle niveau’s de kans hebben om wedstrijden te spelen in competitieverband. Een groot aantal Setanen speelt in deze populaire competitie.

Doordeweeks wordt er niet met drie maar met vier spelers in één team gespeeld. Het team wordt onderverdeeld in twee koppels. De sterkere spelers krijgen de letters A & B en de minder sterke spelers C & D. Iedere speler speelt twee enkels en samen met zijn partner een dubbel. Samen zijn dit tien wedstrijden. Omdat er ‘s avonds gespeeld wordt is er besloten om de wedstrijden op twee tafels tegelijk te spelen zodat de wedstrijd op een schappelijke tijd afgelopen zijn.

De thuiswedstrijden van Seta zijn door het vele aantal teams verdeeld over twee speelavonden: dinsdag- en donderdagavond. Op beide avonden beginnen de wedstrijden om 20.00 uur. Stapvast zal vanaf 19.30 uur geopend zijn om in te spelen.

De teamsamenstellingen van Seta en de klasse-indelingen van het lopende seizoen zijn te vinden op deze site maar als je meer wil weten over deze competitie kun je het beste naar recreantencompetitie.nl gaan. Daar vind je alle belangrijke informatie over de doordeweekse competitie in Noord-Limburg.

Teams Seizoen 2017-2018

1. Ron van Enckevort
2. Guus Roosen
3. Gijs Janssen