Zaterdag competitie

Op deze pagina kun je het programma, uitslagen, standen en persoonlijke resultaten van de zaterdagcompetitie teams bekijken. Dit overzicht is slechts informatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kijk voor de zekerheid altijd even in NAS competitie module op de website van de NTTB Limburg voor de officiële wedstrijdschema’s en standen.

Standen & persoonlijke resultaten Najaar 2017

Senioren 1

Senioren 2

Jeugd 1 & 2

Daphne
Daphne & Kyra
Stan
Stan & Kenji

Jeugd 3

Lin, Jill
Lin, Jill & Louka

Jeugd 4

Archief

Hieronder kun je de resultaten van de senioren en jeugdteams van Seta in de afgelopen seizoenen terugvinden. De standen en persoonlijke resultaten zijn per competitie terug te vinden in een .pdf bestand. Dit document opent op een nieuwe pagina.

Uitleg competitie

Een belangrijk onderdeel van een sportvereniging is de mogelijkheid om competitie/wedstrijden te spelen. Seta is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB), hierdoor kunnen onze leden deelnemen aan de landelijke en afdelingscompetitie. Tijdens één seizoen worden er twee competities afgewerkt: in het najaar (van september tot en met december) en in het voorjaar (van eind januari tot en met begin mei). Zowel de senioren als de jeugd spelen hun wedstrijden op zaterdag.

Een competitiewedstrijd ziet er als volgt uit: een team bestaat uit drie spelers die allemaal drie enkelpartijen spelen, daarnaast speel je ook nog een dubbelwedstrijd. In totaal speel je samen dus tien wedstrijden. Elke gewonnen wedstrijd levert één punt op. (Het maakt dus niet uit of je met 3-0 of 3-2 in games wint.) Nadat de tien wedstrijden gespeeld zijn krijg je dus een uitslag die kan verschillen van een 10-0 overwinning, een gelijkspel (5-5) tot het andere uiterste: een 10-0 nederlaag.

Bij de jeugd wordt er een andere competitievorm gespeeld. Hierin bestaat een team uit twee (of drie) spelers maar worden er slechts vier enkels en een dubbelwedstrijd gespeeld. Dit systeem staat ook wel bekend als het Davis-Cup systeem.

De thuiswedstrijden van Seta zijn op zaterdagmiddag en beginnen om 14.00 uur in Stapvast.

Op deze site is elke week duidelijk te zien wie er een thuiswedstrijd spelen.