Over Seta

De Sevenumse Tafeltennisvereniging (Seta) is opgericht in 1960 en bestaat dus inmiddels al ruim 50 jaar. Door de jaren heen is de vereniging steeds groter geworden en is er op diverse (huur)locaties gespeeld. In 1995 werd na een hele voorbereidingstijd het eigen tafeltenniscentrum Stapvast geopend. Dit gebouw is van alle gemakken voorzien en is toch wel de trots van Seta.

Seta is altijd al een actieve vereniging geweest en kent de laatste jaren een stabiel ledenaantal dat schommelt rond de 80┬áleden. De grootste groep is recreant en speelt in de Noord-limburgse doordeweekse competitie. Seta is ook aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en komt zodoende ook uit in de landelijke en afdelingscompetities georganiseerd door de NTTB. Deze competities vinden plaats op zaterdag. Meer over de competitiemogelijkheden bij Seta vind je in het submenu ‘Competitie’.

Voor alle Setanen is, indien gewenst, training onder leiding van een trainer mogelijk. Dit is vooral voor competitiespelers een goede zaak om op die manier hun niveau op pijl te houden of (in de meeste gevallen) te verbeteren. Bekijk de door Seta aangeboden trainingen in het submenu ‘Trainingen’.

Om de vereniging en het gebouw draaiende te houden is er geld nodig. Seta beschikt naast de inkomsten uit contributie van de leden en de barinkomsten ook nog over diverse sponsoren. Benieuwd wie Seta jaarlijks ondersteunen? Zie het submenu ‘Sponsoren’.

De website waar je nu op kijkt is bij uitstek de mogelijkheid om kennis te maken met Seta. Je vindt er veel algemene informatie maar ook nieuwsberichten, actuele competitiestanden enz. Wil je Seta nog beter leren kennen kom dan gerust een keer langs in ons tafeltenniscentrum Stapvast of neem contact op met het secretariaat om via die weg je vragen te stellen.

Hopelijk tot ziens in Stapvast!