Table Stars The Battle Zondag 21 januari 2018

logo Table Stars The Battle

Op zondag 21 januari vinden de basisscholenkampioenschappen tafeltennis plaats onder de naam “Table Stars The Battle”. In Tafeltenniscentrum Stapvast, Wilhelminastraat 3 in Sevenum, is de hele dag wat te beleven.

Groep 3, 4, 5 en 6
Je bent de van 10.30 – 12:30 bezig in de vorm van een spellencircuit, waarbij tafeltennis een belangrijke rol speelt. Je doet het spellencircuit in groepjes. Je kunt bij het opgavenformulier (bij opmerkingen) de namen vermelden van kinderen waarbij je in het groepje wilt zitten. Als afsluiting is er een gezamenlijk spel en natuurlijk de prijsuitreiking. Er zijn prijzen voor de groepjes.

Groep 5, 6, 7 en 8
Je doet ’s middags (13.30 – 16.00) mee aan een echt tafeltennistoernooi met een flink aantal wedstrijden. Als afsluiting is er een gezamenlijk spel en natuurlijk de prijsuitreiking. Er zijn prijzen voor kinderen zelf, maar er is ook een prijs voor de beste school.

Kinderen uit groep 5 en 6 mogen zowel ‘s morgens aan het spellencircuit als de wedstrijden ‘s middags deelnemen. Voor beide dagdelen dien je jezelf wel apart op te geven zodat duidelijk is waar je wel of niet aan wilt gaan meedoen.

Prijzen
Er is een grote wisselbeker voor de beste school en in alle leeftijdscategorieën zijn leuke prijzen te winnen. De winnaars per leeftijdscategorie mogen in het voorjaar van 2018 deelnemen aan de Limburgse Basisscholenkampioenschappen.

Opgeven
Hiernaast staat een opgavenformulier waarmee jij jezelf kunt opgeven voor ‘Table Stars The Batte’. Dit kan t/m 16 januari aanstaande. Zorg er dus voor dat je bent aangemeld voor onderstaande teller op 0 staat!

Opgaveformulier Table Stars The Battle 2018

Table Stars The Battle voor leerlingen van basisscholen uit de gemeente Horst aan de Maas wordt gehouden op zondag 21 januari in Tafeltenniscentrum Stapvast (Wilhelminastraat 3, Sevenum). Voor kinderen uit groep 3 t/m 6 van 10.30 tot 12.30 uur en voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van 13.30 tot 16.00 uur.

Naam*

School*

Ik zit nu in groep*

Ik wil graag meedoen aan:*

Kinderen uit groep 3 t/m 6 kunnen hieronder in het tekstvak 'Vragen of opmerkingen?' (eventueel) namen invullen van vriendjes/vriendinnetjes met wie ze samen ingedeeld willen worden bij het spellencircuit.

Vragen of opmerkingen?

* = verplicht in te vullen

Door dit formulier te verzenden geef jij jezelf op voor Table Stars The Battle.
Dit formulier wordt verstuurd naar Ron van Enckevort, trainer van Seta.
Ook ontvang je automatisch een bevestiging van je opgave in je eigen mailbox.

Table Stars the Battle 2018 januari flyer voorzijde vs 1.1
Table Stars the Battle 2018 januari flyer achterzijde vs 1.1