Toernooiverslagen

 • Uitslagen recreanten openingstoernooi 8 september

  Afgelopen vrijdag vond het eerste recreantentoernooi van dit seizoen plaats. Maar liefst 51 deelnemers gingen in Stapvast de strijd met elkaar aan. De toernooi opzet was behoorlijk anders dan voorgaande jaren. De uitslagen: A categorie 1e Desmond Janssen (Red Stars) 2e Dré Steeghs (Leudal) B categorie 1e Maurits Gommans (Red Stars) 2e Chris Baetsen (Leudal) […]

 • Geslaagd weekeinde voor Kenji en Kyra op de NTTB Jeugdcup

  Zaterdag en zondag was het dan zover … de NTTB Jeugdcup op het Nationaal sportcentrum Papendal. In dit landelijke toernooi spelen de drie sterkste welpen en de drie sterkste pupillen van de acht afdelingen van Nederland tegen elkaar. Er is een apart toernooi voor de jongens en de meisjes. Kenji van Enckevort was geselecteerd voor […]

 • Welpenteamtoernooi met 11 Setanen

  Met maar liefst elf welpen (kinderen geboren in 2006 of later) was SETA zeer goed vertegenwoordigd op het laatste welpenteamtoernooi van dit seizoen. Helaas was de deelname van andere clubs erg mager. Het mocht de pret overigens niet drukken. Er werd in twee klassen gestreden. De deelnemers speelden in teams van twee en soms drie […]

 • Laatste ronde Jeugd Challenge 16/17

  Zondag 11 juni werd de laatste ronde van de Jeugd Challenge verspeeld. De SETA jeugd had zich ten doel gesteld om de wisselbeker definitief naar Sevenum te halen. Het bleek een pittige opdracht … Er werd in vier klassen gespeeld. In de 3e klasse was Jules de enige deelnemer van SETA. Hij deed het prima. […]

 • Finaleweekeinde NJM: Kyra in top 10 van Nederland

  Het was bloedheet op zaterdag en zondag in de Panningse Sporthal “de Heuf”. Een prima accommodatie voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen. Van elke leeftijdscategorie (welpen, pupillen, kadetten en junioren) spelen de 12 beste meisjes en 12 beste jongens van Nederland in een twaalfkamp tegen elkaar. Kyra van Enckevort had zich geplaatst voor deze […]

KaKa Clubkampioenschappen Seta

Zaterdag 17 december 2016 houden we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Opgeven kan vanaf nu op ’t prikbord in de kantine of via het online formulier —>

’s Ochtends begint de jeugd om 9.00 uur. Zij zullen rond 13.00/14.00 uur de finales spelen. De senioren en recreanten (iedereen die ouder is dan 18 jaar) beginnen rond die tijd. De exacte begintijd voor de 18+’ers is afhankelijk van het totaal aantal opgaven. De lunch is er voor jeugd en senioren/recreanten. De finales van de 18+’ers zullen kort na 18.00 uur zijn, waarna we gezellig afsluiten met eten.

De opzet is daarmee ietwat gewijzigd ten opzichte van de vorige jaren. Verandering van spijs doet eten zeggen ze wel eens. En inderdaad ook de “eetmomenten” zijn aangepast. Geef je snel op en doe mee aan de “clubdag” van het jaar!

poster-kaka-2016

Opgavenformulier KaKa Clubkampioenschappen Seta
Zaterdag 17 december 2016

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Naam*

E-mail*

Opgave*
Doet mee aan de KaKa 2016Doet mee aan de Jeugd KaKa 2016

Gelieve dit veld leeg te laten.

Vragen of opmerkingen?

Dit formulier wordt verstuurd naar René Kerstjens (Technische Commissie). Je ontvangt automatisch een bevestiging in je mailbox.

Elk seizoen worden door de Technische Commissie de KaKa (clubkampioenschappen) georganiseerd. Dit toernooi is natuurlijk enerzijds een mooie gelegenheid om met een groot deel van de leden samen met elkaar te tafeltennissen & er een gezellige dag van te maken en anderzijds om tegen elkaar te strijden om de eervolle titel(s) van clubkampioen.  

Zoals hieronder te zien is zijn vanaf 2009 de belangrijkste uitslagen volledig. Graag willen we dit archief verder aanvullen. Heb je uitslagen / verslagen van de KaKa Clubkampioenschappen van 2008 en eerder stuur deze dan door naar Gijs Janssen.

KaKa 2015
 • JaarClubkampioen2e plaats1e plaats troostronde
  2015René KerstjensRon van Enckevortnvt
  2014Stefan JanssenRon van Enckevortnvt
  2013Theo van GasterenGerard van de Kerkhofnvt
  2012René KerstjensStefan Janssennvt
  2011Gijs AppeldoornStefan JanssenGijs Janssen
  2010Gijs AppeldoornRon van Enckevortnvt
  2009Stefan JanssenGijs Janssennvt
  2008Stefan Janssen  
  2007René Kerstjens  
  2006René Kerstjens  
  2005René Kerstjens  
  2004René Kerstjens  
  2003René Kerstjens  
  2002Stefan Janssen  
  2001Mark Schreven  
  2000Ron van Enckevort  

 • Jaar1e plaats2e plaats1e plaats troostronde
  2015Grad VullingsHay van Enckevortnvt
  2014Hans HagensGrad Vullingsnvt
  2013Gijs JanssenGrad VullingsSandra Schreurs
  2012Piet JanssenHay van EnckevortLivvy Willems
  2011Hay van EnckevortGrad VullingsLivvy Willems
  2010Lennart SmetsMaurits GommansGrad Vullings
  2009Piet JanssenYing-Fu LiJelle Bodelier
 • Jaar1e plaats2e plaats1e plaats troostronde
  2015John van der CoelenHans CloostermansJan Huijs
  2014Priscilla HouwenJohn van der Coelennvt
  2013Heidi VervoortMarieke VerstegenHans Willems
  2012Tim ClephasGido StoopPiet Thijssen
  2011Ton KeijsersHeidi VervoortEvie Verstegen
  2010Marieke VerstegenLisa SmetsTim Clephas
  2009Yao ChenJody BrouwersLisa Smets
 • Jaar1e plaats2e plaats1e plaats troostronde
  2011Karel ThijssenLeo Wilmsnvt
  2010Jan NellenKarel Thijssennvt
 • Jaar1e plaats2e plaats1e plaats troostronde
  2015Yassin MatougTuur Kleuskensnvt
  2014Yassin MatougTuur Kleuskensnvt
 • Jaar1e plaats2e plaats1e plaats troostronde
  2015Kenji van EnckevortJill AppeldoornDaphne Gokke

Algemeen Informatie over tafeltennistoernooien

Toernooi coördinatie:

Bij Seta zorgt de Technische Commissie (TC) ervoor dat de jeugdleden regelmatig aan toernooien mee kunnen doen. Voor iedereen wordt persoonlijk gekeken welke toernooien geschikt zijn en aan welke toernooien iemand mag meedoen. Dit wordt op basis van je licentie (zie hiernaast) en  tafeltenniskwalititeiten beslist. 

Leeftijdscategorieën:

Welpen = tot en met 10 jaar
Pupillen = 11 & 12 jaar
Kadetten = 13 & 14 jaar
Junioren = 15, 16 & 17 jaar
Senioren = vanaf 18 jaar

Licenties & ranglijsten

Alle tafeltennissers die lid zijn van een club hebben een licentie, bij de jeugd zijn er 4 licenties: A, B, C & D. Als je begint met tafeltennis krijg je automatisch een D-licentie. Door resultaten in de competitie & op toernooien kun je een hogere licentie krijgen. Als je een A-licentie hebt behoor je tot de Nederlandse top. 

Elk seizoen heeft de Seta jeugd de mogelijkheid of deel te nemen aan de volgende toernooien:

Nationale Jeugdmeerkampen : toernooien voor alle tafeltennissers van Nederland, alle jeugdspelers mogen hier aan mee doen. De toernooi opzet is dat er elke ronde een poule wordt gespeeld waarvan een bepaald aantal spelers doorgaan. Uiteindelijk blijven de beste spelers/speelsters van Nederland over in de finale.

A, B & C ranglijsttoernooien : deze toernooien speel je als je al op een wat hoger niveau speelt en je een hogere licentie hebt behaald. Iedereen krijgt als je begint met tafeltennis een D-licentie. Naarmate je prestaties op toernooien en in de competitie beter worden krijg je een hogere licentie. Deze toernooien leveren punten op voor de nationale ranglijsten.

Limburgse Kampioenschappen : elk jaar spelen alle tafeltennissers uit limburg tegen elkaar op het limburgs kampioenschap, een toernooi waarbij het vooral om de eer gaat.

Nederlandse Kampioenschappen : dit toernooi is alleen voor de A & B-licenties en voor de welpen.

Limburgse Jeugdmasters : dit is een erg leuke toernooireeks voor alle C & D-licenties uit limburg. Het bestaat uit 4 toernooien waar je punten kunt verdienen, als je tijdens die toernooien goed gepresteerd hebt mag je naar de finale, om dus om de uiteindelijke titel te strijden.

Kaka : Deze “rare” naam staat voor de clubkampioenschappen van Seta. Elke seizoen (augustus tot mei) wordt er een clubkampioenschap gehouden, een paar jaar geleden was dit in december maar de laatste jaren is het in januari gehouden. Op dit toernooi spelen de eigen leden om de “eer”, want het is natuurlijk voornamelijk een prestigestrijd.