Kom erbij!

Start op ieder moment in het jaar met tafeltennis. Loop gewoon een keer binnen of stuur een berichtje aan het secretariaat.

Tafeltennis is een prachtige sport. Iedereen kan het op zijn eigen niveau spelen. Op elke leeftijd kun je het spel aanleren. We hebben leden die hun carrière op 5 jarige leeftijd starten maar ook die de 80 gepasseerd zijn als hun tafeltennisloopbaan begint. Je bent nooit te oud om te leren en bewegen.

Op deze site vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden van deelname aan competities, toernooien en trainingen.

Jeugd

Voor de jongste jeugd hebben we een speciale instroomgroep op donderdagmiddag. Je kunt al vanaf 5 jaar gaan tafeltennissen?

Jeugd vanaf 12 jaar

De jeugd die op middelbare school zit en wil gaan tafeltennissen kan zowel op maandag- als op vrijdagavond trainen. Je kunt meestal ook al snel wedstrijden gaan spelen.

18+

Op maandag- en vrijdagavond kun je instromen in trainingsgroepen voor senioren en recreanten.

55+

In samenwerking met KBO Sevenum Op dinsdag- en donderdagochtend spelen de 55+-groepen. Op de dinsdag is er een training onder leiding van Hans Hagens.

Meer informatie? Loop gerust eens binnen!

Voor meer informatie over trainingstijden en speelmogelijkheden kun je ook altijd contact opnemen met ons secretariaat.

Klik HIER voor meer informatie over (de geschiedenis van) Seta